LT LV EE EN

Kaip atvykti į Frankfurto parodų rūmus

Žemėlapis parsisiuntimui
 

Atvykstant lėktuvu

Atskridus į Frankfurtą lėktuvu, Messe Frankfurt parodų rūmus galima pasiekti taksi. Parodų rūmai turi tris įėjimus: MIESTO (Eingang City), GALERIJOS (Eingang Galleria) ir PORTALHAUS (Eingang Portalhaus).

Parodų rūmus taip pat galima pasiekti S-Bahn traukiniais. Iš oro uosto vykstama į Frankfurto centrinę traukinių stotį (Hauptbahnhof) S8 ar S9 tarpmiestiniais traukiniais (kryptys Hanau arba Offenbach Ost), iš kurios į parodų rūmus galima važiuoti viešuoju transportu (daugiau informacijos skiltyje Viešasis transportas Frankfurte).

Daugelio parodų metu iš oro uosto Terminalo Nr. 1 per Terminalą Nr. 2  kas 15 minučių  į parodų rūmus kursuoja maršrutinis autobusas (Messe Frankfurt shuttle bus). Kelionė trunka apytiksliai 15 minučių.
 

Atvykstant automobiliu

A5 → Junction 19 → A648 → „Rebstock“ automobilių stovėjimo aikštelė (Zum Messeparkhaus Rebstock)

Atvykti į parodų rūmus galima greitkeliu arba tiesiai iš miesto centro. Prašome sekti kelio ženklus, kuriuose nurodyta „Messe Frankfurt“.  Kelio ženklų pagalba Jūs pasieksite parodų rūmus greičiausiu keliu. Navigacinėse sistemose lengvai rasite Frankfurto parodų rūmus (Frankfurt Messe) ir „Rebstock“ automobilių stovėjimo aikštelę (Zum Messeparkhaus Rebstock). Kelių aukštų „Rebstock“ automobilių stovėjimo aikštelė  užtikrina pakankamą mašinų stovėjimo vietų skaičių net ir didelių parodų metu. Aikštelėje yra 5400 parkavimo vietų. Iš  “Rebstock” automobilių aikštelės į parodų rūmus kursuoja nemokamas maršrutinis autobusas. Daugiau informacijos apie automobilių stovėjimo aikšteles: www.messefrankfurt.com


Frankfurtas – mažos taršos zona (LEZ). Tik turinčios žalią emisijos / taršos lipduką transporto priemonės gali įvažiuoti į tam tikras šio miesto dalis. Transporto priemonių savininkai reikalingą leidimą-lipduką gali įsigyti internetu oficialioje techninės apžiūros agentūroje TÜV-SÜD.
 

Viešasis transportas Frankfurte

Jei Jūs esate Frankfurto centre, parodų rūmus lengvai pasieksite viešuoju miesto transportu. Patogiausias nuvykimas į parodų rūmus yra  tarpmiestiniais traukiniais – S-Bahn maršrutais - S3 (Bad Soden), S4 (Kronberg), S5 (Bad Homburg/Friedrichsdorf) ir S 6 (Friedberg/Groß Karben). Taip pat patogu parodų rūmus pasiekti METRO– ieškokite metro linijos U4, kryptimi  „Festhalle/Messe“.

Jei Jūsų parodos bilietas turi „RMV„ tinklo simbolį (išskyrus nemokamus kvietimus ir kuponus), viešuoju miesto transportu galite važiuoti nemokamai į/iš  Frankfurto parodų rūmų (zona Rhein-Main-Verkehrsverbund (RMV). Vienos dienos bilietas, įsigytas bilietų kasoje, galioja tik grįžimui viešuoju transportu iš parodų rūmų. Internetu pirktas bilietas gali būti naudojamas tik RMV tinklo viešąjame transporte, ir tik su galiojančiu pasu arba asmens tapatybės kortele.