LT LV EE EN

Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos

Mūsų įmonė gerbia asmens privataus gyvenimo neliečiamumo teisę ir deda pastangas, siekiant užtikrinti šiame tinklalapyje tvarkomų asmens duomenų bei kitos informacijos saugumą ir konfidencialumą.

Lankydamiesi šiame tinklalapyje ir naudodamiesi jame esančia informacija, Jūs pripažįstate ir patvirtinate, kad susipažinote su šiomis privatumo nuostatomis ir jas supratote.

2. Asmens duomenų tvarkymas

Šiame tinklalapyje kai kurie esantys duomenys, kuriuos mes gauname tiesiogiai iš Jūsų, gali būti laikomi asmens duomenimis, todėl šiuos duomenis mūsų įmonė tvarko laikydamasi Lietuvos Respublikos įstatymų ir kitų teisės aktų reikalavimų bei šių privatumo nuostatų.

Mūsų įmonės valdomame inklalapyje gali būti naudojami slapukai (angl. cookies). Dauguma tinklo naršyklių priima slapukus, tačiau Jūs galite pakeisti savo naršyklės nustatymą taip, kad slapukai nebūtų priimami. Tokiu atveju kai kurios funkcijos gali neveikti.

Mūsų įmonė stebi šio tinklalapio lankomumą ir renka informaciją apie tai, kiek lankytojų jame apsilankė, koks yra lankytojų interneto paslaugų tiekėjo serverio srities (domeno) pavadinimas ir pan. Tokia informacija yra renkama automatiškai, apsilankymo tinklalapyje metu. Ji padeda suprasti, kaip lankytojai naudojasi tinklalapiu bei suteikia galimybę gerinti teikiamas paslaugas.

Informacija, kuri sudaro Jūsų asmens duomenis, be Jūsų sutikimo nebus perduodama jokiems tretiesiems asmenims, išskyrus jei kitaip reikalauja taikytini įstatymai ar tai reikalinga paslaugų teikimo tikslais.

Šio tinklalapio  valdytojas yra UAB “Ekspozicijų centras“

3. Trečiųjų asmenų tinklalapiai

Мūsų įmonė nėra atsakinga už Jūsų privatumo užtikrinimą trečiųjų asmenų tinklalapiuose net ir tais atvejais, kai trečiųjų asmenų tinklalapius Jūs pasieksite naudodamiesi šiame tinklalapyje esančiomis nuorodomis. Rekomenduojame susipažinti su kiekvieno ne mums priklausančio tinklalapio privatumo sąlygomis.

4. Аutorinės teisės

Be mūsų įmonės  rašytinio sutikimo draudžiama atgaminti visą tinklalapį ar jo dalį bet kokia forma ar būdu, versti jį į kitas kalbas, adaptuoti, perdirbti ar kitaip atlikti bet kokius kitus veiksmus, kuriais gali būti pažeistos UAB "Ekspozicijų centras"  įmonės  teisės. 

5. Neprivaloma prenumerata

Mūsų įmonės interneto svetainėje galite užsiregistruoti, jei pageidaujate gauti naujienlaiškius susijusius su Messe Frankfurt parodų organizatoriaus vykdoma veikla. Jeigu pageidautumėte būti pašalintas iš adresatų sąrašo ir negauti tokių pranešimų, praneškite el. laišku adresu [email protected] temos eilutėje įrašę žodį „Atsisakyti prenumeratos“.